• info@buiten-jaloezie.nl
  • 085-0402150

Buitenjaloezie projecten

Buitenjaloezie projecten

Huppe ARS

Buitenjaloezieën worden nog steeds het meest toegepast in grotere projecten. Vaak omdat er in deze projecten meer eisen gesteld worden aan de zonwering. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de G-totaal waarde of naar de lichttoetreding. In Nederland en België zijn veel grotere werken uitgevoerd met buitenjaloezieën. Veel banken, verzekeringsgebouwen en universiteiten zijn uitgevoerd met deze professionele vorm van zonwering.

Buitenjaloezie voor UVA in Amsterdam, hoogwaardige zonwering met veel goede eigenschappen
UVA Amsterdam – GRIESSER


De universiteit gebouwen in Amsterdam zijn vaak voorzien van buitenzonwering, het plantage gebouw is voorzien van Griesser buiten-jaloezieën welke in de gevel zijn gemonteerd. Hierdoor steken de kasten niet buiten de gevel en zijn de jaloezieën meer beschermt. Het geheel is elektrisch aangestuurd. Als projectzonwering is een buitenjaloezie zeer geschikt. De prijs is ten opzichte van bijvoorbeeld screens als projectzonwering iets duurder, maar daarvoor bieden de jaloezieen meer voordelen.

Voormalig Ministerie van Buitenlandse Zaken

Een goed voorbeeld van lange levensduur is het voormalige Ministerie van buitenlandse zaken. Projectzonwering welke is gemonteerd in 1979/1981 en werkt heden ten dage nog steeds, dat is dus ruim 38 jaar.